Tarinamme

Tämä tarina alkaa jo hyvän matkaa yli 30 vuotta sitten, kun vihreissä samettihousuissani poljin muutaman kilometrin matkan Pohjantähti-pyörälläni naapurin tytön innoittamana ainoalle tallille, jonka olemassa olosta tiesin. Mittaa oli kertynyt reilut 130 cm ja siitä kulmasta hevoset näyttivät melkoisen suurilta. Voisin veikata, että en ole suinkaan ainut, keneen tämä hevoshulluus iski samantien. Siihen maailman aikaan, hevostouhu oli hiukan toisennäköistä. Minulle oli varattu tunti ja tähän tehtävään oli valikoitunut suomenhevonen nimeltä Pilkku. Eikö olekin ihmeellistä, että voin vieläkin muistaa tämän hevosen nimen! 

Maastoon sitten lähdettiin. Ohjaajan nimenkin muistan, mutta jääköön mainitsematta. Tiedän, että hänkin vielä touhuaa hevosten kanssa. Jotain perustavanlaatuista täytyy tapahtua, jos laji jostain syystä jää. Ratsastus sitten suoritettiin siten, että Pilkku oli riimunnarussa kiinni, kun ohjaajani polki pyörällä vieressä. Retken mittaa en sen tarkemmin muista, mutta voimakas muistijälki siitä syntyi kuitenkin. Tuota varmasti edesauttoi se, että olin ennen tuntia seurannut kentän laidalla, kun eräs tyttö ratsasti hevosta nimeltä Tähö. Mitään tietämättä ja ymmärtämättä näkemääni, katselin kun hän ratsasti kevyttä ravia. Mahdoinko edes tietää askellajeja saatika, että mitä on kevyt ravi, mutta kun itse pääsin hepan selkään ja lähdettiin ravaamaan, niin aloitin keventämään. Ohjaajakin oli hiukan ihmeissään, että osasin niin toimia. Ehkä se oli kirjoitettu perimääni.. 

Aikaa näihin päiviin on kulunut, mutta hevoset ovat edelleen iso osa elämääni.

your_lifestyle

Omia hevosia on ollut muutama ja yhden rakkaan ystäväni jouduin hiljattain saattelemaan viimeiselle matkalleen. Hän ehti olla mukanani pitkään ja hän oli se, kenestä puhutaan elämäni hevosena. Monella pitkään harrastaneena tuntuu olevan yksi sellainen hevonen, joka on painanut kavion jäljen sydämeen siten, että hän toimii vertauskuvana muihin hevosiin. Toki itsellänikin on kasvamassa toinen ystävä, mutta hänellä on isot saappaat täytettävänä vaikkakin on jo niin kovin rakas.

Sanonta "Sitten vasta tiedät, mitä on tiimityö, kun sinulla on jalkojen välissä 500 kg oman tahdon olevaa lihaa" on asian ytimessä. Joskus sitä ihmettelee, että millaisen tunteiden kirjon sitä käykään läpi näiden eläinten kanssa. NordPearls idea syntyi, kun halusin koettaa tuoda kuoseissa esille edes osan Siitä tunteesta kaikille meille, jotka tietävät tarkkaan mistä puhun. It’s not a hobby, it’s a lifestyle. Ylpeys, rohkeus ja loppumaton kunnioitus hevosia kohtaan, joka yhdistää meitä hevosharrastajia! Siitä on NordPearls tehty! 

Kasvavasta valikoimasta löydät laadukkaita, kotimaassa valmistettuja ja kauniita hevosaiheisia kodin sisustustuotteita sekä luonnon kosmetiikkaa. Uskon, että tuotteemme tuovat iloa elämääsi ja tuotteiden avulla elämän tyylisi ja kunnioituksesi harrastustasi kohtaan näkyy myös kotonasi. 

Ekologisuus ja vihreät arvot ovat meille tärkeitä. Materiaaleissa käytetään mahdollisuuksien mukaan luonnonmateriaaleja, jotka kestävät aikaa. 

Haluamme myös omalla toiminnalla toimia ekologisten arvojen mukaan. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.


NordPearls- Your lifestyle-